Giant Release Giant Release Giant Release Giant Release Giant Release Giant Release Giant Release Giant Release Giant Release
Giant Release Giant Release Giant Release Giant Release Giant Release Giant Release Giant Release Giant Release Giant Release

Leje af cykelkuffert hos CYKOM STORE

  • Produkter

Skal du ud og rejse og ønsker du at medbringe din cykel? CYKOM tilbyder nem og enkel cykelkuffert leje. Vi har samlet vores priser og nogle gode råd til, hvordan du får det bedste ud af at leje en cykelkuffert hos os.

Lej en professionel og sikker cykelkuffert hos os, og når du henter cykelkufferten, giver vi dig en instruktion til, hvordan du pakker din cykel sikkert til turen.

Vi kan desuden også tilbyde service og tjek af din cykel ved vores professionelle cykelmekanikere, så du er sikker på, at cyklen er tip-top inden afgang.

Alt i alt vil vi meget gerne være behjælpelige med, at du og din racercykel kommer sikkert frem til jeres destination. Vi har altid masser af gode råd og erfaringer inden for cykelrejser.

Du kan læse meget mere om udlejning af cykelkuffert hos os herunder.

Priser for leje af cykelkuffert

Vi har to forskellige priser, når du skal leje en cykelkuffert hos os. Det kommer an på, hvor lang tid du skal leje cykelkufferten i.

  • Leje af cykelkuffert - 1 uge: 400 kr. + 45 kr. per ekstra dag.
  • Leje af cykelkuffert - 2 uger: 700 kr. + 40 kr. per ekstra dag.
  • Leje af cykelkuffert - 3 uger: 950 kr. + 35 kr. per ekstra dag.
  • Depositum 500 kr.


Kontakt support@cykom.dk for at tjekke ledighed


Afhent din cykelkuffert i København

Når du lejer en cykelkuffert, skal den afhentes i vores butik i Ørestad (CYKOM STORE, Arne Jacobsens Allé 30, 2300 København S). Inden du afhenter cykelkufferten, betales et depositum på 500 DKK, som tilbagebetales når du afleverer den igen. Depositummet vil dog blive brugt til afregning, hvis der er forekommet skader på cykelkufferten.

Lej en cykelkuffert til motionscykelløb

Skal du have transporteret din cykel til dit næste motionscykelløb i udlandet eller i Danmark? Så kan du også leje vores cykelkuffert til det. Da det ofte er over en kort periode og få gange om året, er det ideelt at leje en cykelkuffert til løb og konkurrencer. Er du omvendt et stort konkurrencemenneske og har brug for en cykelkuffert mange gange om året, kan du selvfølgelig også købe en professionelle cykelkuffert til en skarp pris hos os.

Vores webshop bugner også med alle de andre cykelprodukter, cykeltøj og cykelreservedele du har brug for til dit næste løb.

Cykelkuffert leje - nemt og bekvemt

Tidligere lejede mange cykler på deres løbs- eller feriedestination, fordi det var svært at anskaffe sig en ordentlig cykelkuffert, som både kan beskytte racercyklencykel og som er let at rejse med.

Det vil vi gøre op med. Skal du en tur til alperne, hvor I både skal cykle og klatre på bjergsider med pigsko - så skal du ihvertfald have en taske til at fragte din cykel. Det kunne fx være en af vores lækre SCICON cykelkufferter, der er nogle af markedets bedste.

Vi tilbyder leje af SCICION Aerocomfort 3.0 Road bike bag, der er en af markedets bedste cykelkufferter, som er i topkvalitet og som vi føret til en skarp og konkurrencedygtig pris.

Nemt at pakke cyklen i cykelkufferten

Cykelrejser behøver ikke længere være en udfordring. Leje af cykelkuffert er blevet mere og mere populært. Det betyder nemlig at du let og simpelt kan medbringe din egen cykel på din cykelferie. Således undgår du besværet med at skulle indstille en lejecykel.

Vi tilbyder leje af en cykelkuffert, som beskytter din cykel og hjul med de medfølgende hjulposer. Desuden er den let at pakke og ikke mindst lige så let at transportere. Så snart cyklen er pakket kan du holde fokus på resten af rejsen, velvidende din cykel bliver beskyttet og kommer sikkert frem.

Med leje af vores cykelkuffert skal du sådan set bare tage hjulene af cyklen. Du behøver ikke afmontere sadel, pedaler, krank eller andet. Lettere bliver det ikke.

Sådan får du din cykelkuffert med på flyet

Har du lejet en cykelkuffert og skal du have den med i flyet? Vær særlig opmærksom på, at mange flyselskaber faktisk kræver at din cykel transporteres i en cykelkuffert. Hvert flyselskab har deres egne regler og retningslinjer, som du gør klogt i at læse igennem, inden du booker billetten. Dermed sikrer du, at både dig og racercykel kommer med på flyet.

Mange af flyselskaberne har også forskellige måder at beregne prisen på, når de skal transportere din cykel. Der er nogle flyselskaber, som regner cyklen med som almindelig bagage, mens andre opkræver et særligt gebyr.

Sådan pakker du cykelkufferten

Når du lejer en cykelkuffert fra hos ProOwnedCycling medfølger hjulposer i lejen og diverse skumpuder til beskyttelse af cyklen. For at få plads til cyklen i kufferten skal hjul tages af. Det er ligeledes en god idé at skrue bagskifteren af, da der er risiko for den ellers vil tage skade af turen.

Det er vigtigt, når du pakker cyklen ned i kufferten, at cyklen ikke må kunne bevæge sig rundt. Hvis cyklen kan bevæge sig, risikerer du skrammer på cyklen og i værste fald, at den går i stykker.

For at beskytte cyklen yderligere kan man gøre brug af gamle lagener eller håndklæder til at holde styr på fx bagskifter og kæde.

Tag luften ud af dine dæk

Vær opmærksom på at tage luften ud af dine dæk, inden du skal flyve, samt undgå at have Co2 patroner med på flyet. Begge dele kan formentlig ikke klare trykket under turen, og i værste tilfælde, kan din bagage blive afvist i kontrollen.

Du kan også købe en cykelkuffert hos os

Er dit behov for en cykelkuffert mere end bare til et par uger på ferie? Du kan også købe en cykelkuffert hos os. Vi har professionelle cykelkufferter, som passer til din racercykel. Vi fører et bredt udvalg af SCICON cykelkufferter, som er perfekte til transport af din cykel.

Leje af triathlon cykelkuffert

Ud over leje af cykelkuffert til racercykler, tilbyder vi også cykelkuffert leje til traithlon cykler.

Vi har forskellige modeller, blandt andet SCICION Aerocomfort 3.0 Triathlon bike bag, som sikrer din triathlon cykel på rejsen på ferie eller til næste triathlon-konkurrence.

Triatleter skal ofte rejse over længere distancer til konkurrence i både ind- og udland, og derfor er det oplagt at leje en kvalitets triathlon cykelkuffert, så du er sikker på, at cyklen kommer sikkert frem.

Du kan også købe en cykelkuffert til triathlon cyklen, hvis du ikke vil leje, men hellere vil eje din cykelkuffert. Se vores sortiment.

Share this